FIEN FLEUR | F.A.Q.
15619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15619,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

F.A.Q.

De meest gestelde vragen aan Fien Fleur, voor jou op een rijtje beantwoord.
Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

 

Telefoon: 06 10 75 10 85
E-mail: info@fienfleur.nl

ALGEMEEN

Onze huisregels

Onze huisregels:

  • Niet schreeuwen, gillen etc. in de pluk- en moestuin. We zijn geen pretpark.
  • Let op uw kinderen.
  • Laat geen afval achter.
  • Fotograferen met professionele apparatuur uitsluitend na overleg, toestemming en tarief van Fien Fleur.
  • In verband met hygiëne zijn honden níet toegelaten.
  • Moestuin en kampeerterrein niet betreden.
  • De volgende voorwerpen zijn verboden mee te nemen op ons terrein: softdrugs, harddrugs, (huis)dieren, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek, vuur– of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, fakkels. Dit alles op straffe van aangifte en/of inbeslagneming.

Wie is Fien Fleur?

Fien Fleur is het initiatief van José Rompelberg en Astrid Hollands.
Per 1 maart 2017 hebben zij camping de Korenwolf van de familie Knops overgenomen. Naast een camping is er een pluk- en moestuin aangelegd en een kersenboomgaard en ander kleinfruit aangeplant.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Jazeker en je bepaalt zelf het bedrag.

Afhalen: De cadeaubon kan worden afgehaald tijdens onze openingstijden.
Bezorgen: Ook mogelijk. Stuur ons een e-mail met het gewenste bedrag en adres. Na ontvangst van betaling (bedrag cadeaubon + 0,83 cent verzendkosten) zullen wij je cadeaubon versturen. Het is een brievenbus envelop dus je hoeft niet op de pakketbezorger te wachten 😉

Let op: cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Het is mogelijk om met pin of contant te betalen.

CAMPING

Hoe reserveer ik een kampeerplaats?

Reserveren is (nog) niet online mogelijk. U mag per e-mail of telefonisch reserveren. Let op! Anonieme oproepen worden niet beantwoord.
Geef aan met hoeveel volwassenen en/of kinderen komt, hoeveel nachtjes u wilt komen logeren en of u met auto/caravan/camper/tentje komt.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Tijdens uw reservering geeft u aan hoelaat u ongeveer aankomt en op de laatste dag van het verblijf het terrein zou willen verlaten. Geef ons een seintje, mocht uw planning veranderen.

Hoe zit het met toeristenbelasting?

De prijzen op onze website zijn vermeld exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt € 1,10 per persoon, per nacht.

Zijn auto’s toegestaan op het camping terrein?

U mag op aankomst- en vertrekdag met uw auto naar uw staplek rijden om bagage te laden en lossen. Daarna verzoeken wij u de auto op onze parkeerplaats te zetten.

Is er draadloos internet (wi-fi) op de camping?

Ja. Wi-fi is gratis, net als de zon.

Ik heb al een reservering gemaakt maar ik wil graag annuleren. Kan dat?

U heeft een kampeerplaats op onze camping geboekt, maar u wilt annuleren? Dan vragen wij 35% van de totale som excl. toeristenbelasting van u.

Als u een annuleringsverzekering hebt, dan vallen de annuleringskosten in sommige gevallen onder de dekking. Of de verzekering dekking biedt kun je lezen in je eigen polisvoorwaarden.

Als je eerder weg gaat van de camping,  bijvoorbeeld vanwege slecht weer, dan blijf je in principe het volledige stageld verschuldigd. Afhankelijk van de reden van voortijdig vertrek zijn de kosten in sommige gevallen te claimen bij uw annuleringsverzekering.

Huisregels: wat is wel en niet toegestaan op de camping?

PLUK- & MOESTUIN

Is het nodig om te reserveren?

Bent u van plan om tijdens onze reguliere openingstijden langs te komen? Dan is reserveren enkel nodig wanneer u met een groep van meer dan 20 man komt.

Wilt u buiten onze reguliere openingstijden langskomen? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en/of een afspraak.

Welk prijskaartje hangt aan het bloemen plukken?

Bloemen plukken is mogelijk vanaf € 10,- (a 20 stelen). Het aantal bloemstelen gedeeld door twee is het bedrag dat je bij ons afrekent.

Voor boeketjes die geplukt zijn door kinderen hanteren wij kleinere prijsjes.

Hoelang blijven de boeketjes staan?

Onze bloemen komen natuurlijk versgeplukt van het veld en blijven daardoor lang houdbaar. Hoe lang ze staan is echter wel verschillend per bloemsoort, standplaats van de vaas en verzorging. Ze staan tot wel 14 dagen trots in de vaas!

Tot wanneer / hoelang is de pluktuin geopend?

Onze pluktuin is ieder jaar geopend vanaf april/mei en sluit na de eerste nachtvorst. Wij zijn afhankelijk van het weer dus een precieze datum kunnen wij vantevoren nooit garanderen 😉

Telen jullie biologisch?

Wij zijn niet 100% biologisch.
Wij selecteren sterke, gezonde planten. Vanwege de diversiteit in soort, smaak en kleur kiezen wij voor biologische en niet-biologische zaden.
Om de planten tegen insectenvraat en andere plagen te beschermen, maken wij indien nodig gebruik van biologische, plantversterkende (afweer)middelen.

OVERIG

Fien Fleur als locatie voor een foto- of filmshoot?

Op ons terrein mag met professionele camera-apparatuur worden gefotografeerd/gefilmd mits u daar op voorhand schriftelijk toestemming voor heeft gevraagd. Wij vragen hier een vergoeding voor.
Bent u geïnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje met de volgende info:
Uit hoeveel man bestaat de crew?
Voor wat voor soort uiting zullen de foto’s/video worden gebruikt? Commercieel, persoonlijk e.d.?
Hoelang en wanneer wilt u gebruik maken van onze locatie?

Fien Fleur als feest- of trouwlocatie

Trouwen of overdag feesten tussen de bloemen? Wij bespreken de mogelijkheden liefst persoonlijk. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

   Copyright & Disclaimer © Fien Fleur™. Alle rechten voorbehouden.

Illustraties: Lisette Wansink.    Fotografie en webdesign: STUDIO MOOIERDER.